Sommer i Egersund
Sommer i Egersund

Velkommen til den lille byen med det STORE utvalget, den GODE servicen og de JILLE menneskene. I Egersund har vi det du trenger; enten det er noe for kropp & sjel, hus & hytte eller bil & båt. Velkommen til både en oppdagelse og en opplevelse!

egersundsgavekort

Handledager – vinn gavekort!

4. – 6. april inviterer byens butikker til handledager. Butikkene bugner av vårens nyheter, og det kan være du også finner noen ekstra gode kupp disse dagene. Under handledager trekker vi tre vinnere blant de handlende som stikker av med et Egersundsgavekort på kr. 1.000,- hver! Se etter lapp i disken der du handler, skriv på ditt navn og nummer, og lever lappen i kassen. Lykke til! 🤞

egersundsgavekort

Cirkus Arnardo til Egersund og Eigerøy

Cirkus Arnardo feirer 75 år år og dermed blir det også klart for jubileumsforestillinger i sirkusteltet ved Eigerøy skole. Én forestilling hver ettermiddag fra torsdag 4. april, mens det blir to forestillinger både lørdag og søndag.

Billetter fås kjøpt her.

egersundsgavekort

Sirkus i sentrum

Fredag og lørdag vil de ta med seg noen av sirkusartistene til sentrumsgatene for å lage litt liv og røre! Det blir sjonglering og parade i sentrum – og noen overraskelser!
Fredag 5. april kl. 15:00 – 16:00
Lørdag 6. april kl. 11:30 – 12:30

egersundsgavekort

Kulturelle begivenheter

Torsdag 4. april kl. 19 kommer selveste Thomas Seltzer til Egersund kulturhus med foredraget «Kunstig intelligens: Godartet gigahjerne eller destruktiv dødsstjerne? Verden står nå midt oppe i det som antagelig er den største teknologisk revolusjonen noensinne: Kunstig Intelligens.

I dette foredraget vil du lære om denne teknologien og hvordan den kan forbedre men også true våre liv, og hvilke scenarier som kan oppstå nå som maskinene blir smartere enn oss.

Med sitt velkjente glimt i øyet men også en alvorspregete «no bullshit!»-tilnærming vil Thomas også dele ideer om hvordan vi som enkeltindivider og som samfunn kan møte denne altomfattende teknologien og den bekmørke ideologien den er grunnlagt på.

Mer info og billetter finner du her.

egersundsgavekort

Dennis Asbjørnsen: Dyrk egen mat i hagen

Lørdag 27. april fra kl. 12 – 13 kommer forfatter, foredragsholder og greenfluenser Dennis Asbjørnsen til Eigersund folkebibliotek. Han skal dele sine tips og råd til hvordan man kan få en spiselig hage – selv kan han høste nesten 60 spiselige vekster fra hagen sin!

egersundsgavekort

Banedag på Motorcenter Norway

Et lite stykke utenfor Egersund, på toppen av Sokndal, finner du et av Norges råeste motorsportanlegg. Søndag 28. april fra kl. 15 – 20 er du invitert til å delta på banedag med din egen bil på banen! Test egne kjøreferdigheter samtidig som du kan gasse på litt mer enn på vanlig landevei. Kjenn blodet bruse mens motorkreftene tar den gjennom banens 14 svinger, og føl på farten på langsiden.
Kjøredress og hjelm er påbudt, og kan leies på anlegget (kr 150,-).

For regler under banedag og mer info, klikk deg inn her.

egersundsgavekort

Nytt- & Bruktmarked

Søndag 28. april fra kl. 13 – 17 er det igjen klart for Nytt- & Bruktmarked på ALTI Eikunda. Du kan leie din egen bod og selge dine nye og brukte skatter, eller ta turen innom for å gjøre noen fine bruktkupp. Påmelding via Messenger direkte til ALTI Eikunda for de som vil stille ut.

Egersund Sjøørretfestival

3. – 5. mai er det igjen klart for Egersund Sjøørretfestival på Skadbergsanden på Eigerøy i regi av Out Fishing. Konkurrer i juniorklassen (opp til 17 år) eller seniorklassen (18+), gratis for barn og junior, kr. 100,- for senior.

Påmelding og info finner du her.

egersundsgavekort

Bokbad: Hans Morten Hansen – Mannen, myten, legenden

I forbindelse med sin 60-årsdag gir vår alles løgne seg som turnerende komiker.
Han har blitt kalt komikernes komiker og humorens Obelix: Den lille gutten som ramla oppi lattergryta og ble uovervinnelige på standupscenen. Eller gjorde han det? Hva var det egentlig som skjedde? Hvordan ble lille Hans Morten fra Stavanger Norges morsomste mann, dobbel komipris-vinner og verdensrekordholder i standup?

Forfatter og skuespiller Terje Torkildsen bokbader Hans Morten om luvet fra den beskjedne gutten på Munin skoleteater, til vår alles kjære Gullestad. Garantert løye! Billetten inkluderer boken på over 300 sider (verdi 499,-) som du kan få signert med personlig hilsen etter bokbadet!

Siste sjanse til å se Hans Morten Hansen på turné, onsdag 15. mai kl. 19 – 20:30 på Grand Hotell Egersund.

Billetter fås kjøpt her.

egersundsgavekort

Endelig tilbake på Grand Scene

Showtrioen Anne, Jonas og Espen er tilbake med nytt sommershow på Grand Scene. Etter å ha tatt for seg julen de siste årene, er det nå sommer og ferietid som står for tur. Det blir musikalsk humorshow i kjent stil med skråblikk på kjente situasjoner fra hverdagen, og ikke minst sang og musikk! Ta sommerfesten på Grand Scene!

Forestillinger:
Lørdag 25. mai kl. 19:00 & kl. 21:00
Fredag 7. juni kl. 19:00 & kl. 21:00
Lørdag 8. juni kl. 19:00 & kl. 21:00

Målgang i Egersund

Sykkelrittet Tour of Norway sin 3. etappe lørdag 25. mai, har sin målgang i Egersund. Skal Alexander Kristoff ta nok en etappeseier i touren eller vil hjemmehåpet og regjerende norgesmester, Frdrik Dversnes snyte spurterne for seieren på hjemmebane i Egersund?

Bli med som tilskuer og skap liv langs løypa.

Vårens kanskje aller fineste festival

I 2024 er Fyrfestivalen 30 år, og vi ønsker gamle og nye deltakere velkommen til en skikkelig feiring fra 31. mai – 2. juni. Festivalen er for alle, enten du er deltaker eller publikum, og feirer alle de fine, flinke menneskene med funksjonsnedsettelser, som spiller musikk, danser, driver med teater eller andre kulturelle aktiviteter. Vi gleder oss til å se dere. ❤️

Mer informasjon.

Kom til Egersund og kjenn pulsen senke seg.
Velkommen skal dere være til å bli med på de gode opplevelsene i Egersund!

Endre

Opplev personlig service og et bredt utvalg av klær for både kvinner og menn. Finn ditt neste antrekk hos oss.
Se utvalget på endreegersund.no.

Under Tøyet

Stort utvalg i badetøy, undertøy og de deiligste koseklær og nattøy.

Tengesdal Sport

Vi er har lang erfaring med ski og utstyr, og hjelper å finne de perfekte skiene til deg og ditt behov. Vi har skiklærne som også kan brukes til mer enn bare en skitur! Vinterutstyret finner du hos oss.

Laila Parfymeri

Et stort utvalg parfymer, hudpleieprodukter, sminke, reiseeffekter, gaver og mere til – velkommen!

Paretto

 Hos oss finner du klær til dame og barn, sammen med nøye utvalgte interiørskatter. Stort utvalg klær til motebevisste damer. Kom innom eller klikk hjem dine favoritter i dag: www.paretto.no

Sport 1 Egersund

Sportsbutikk med stort utvalg i både klær, sko og utstyr. Kampanje på el-sykler – kom innom for gode råd og en hyggelig handel.

Alti Eikunda

Torsdag 18.april holder vi senteret åpent helt til kl. 22.30 for deg som er kundeklubbmedlem 🤩

Det blir egne kupongtilbud fra 20.15-22.30, smaksprøver, premier og kjekke overraskelser i butikkene!

Ikke medlem enda? Send Eikunda til 27500 nå – og godta at du kan motta sms fra oss 📱

Alti noe å glede seg til 🌟
Trykk «skal» på arrangementet her

Egersund Servering

Består av serveringsstedene Biblioteket på torget, Kniv & Gaffel på brygga, Kosen på Tengs og utestedet Trakteriet i sentrum, samt Isbaren på brygga på sommerstid. Her finner du noe for enhver, enten du føler for ekte husmannskost, milkshakes og burgers eller en spicy kyllingsalat. Velkommen innom oss!

Hårgalleriet Pedersen

En frisørsalong med lange tradisjoner i Egersund. 

Grand Hotell Egersund / EIGRA kjøkken & bar

 Et levende hotell og et kulturhus i hjertet av Egersund. På hotellet får du de gode opplevelsene på konserter, show og mat- og drikkearrangementer.
Se kalenderen her.

Mocca sko

Sliter du med å finne gode sko til dine bein? Kom innom oss på Mocca sko, så skal vi hjelpe deg å finne de rette skoene til dine føtter og ditt behov.

Dressmagasinet

Ny dress til vårens begivenheter? Vi finner den dressen som passer deg og din anledning.

 

Sisu

Mote til dame, herre og ungdom. Her finner du blant annet nydelige kjoler fra Floyd, jeans fra Levi’s og Gabba, og undertøy fra Calvin Klein og Björn Borg.

Gullsmed Lode

Vi hjelper deg å finne gaven til alle livets anledninger

Eger Optikk

Våre optikere her faglig fokusert og har lang erfaring. Vi hjelper deg og dine øyne når det gjelder både linser og briller. Vi har også distriktets største utvalg av solbriller, nøye utvalgt basert på moter og trender.

Min Butikk

En butikk som oser av inspirasjon. Vi fører klær fra blant annet CoCoutoure og Noella, lekkert interiør fra Ferm Living og Oisoioi, råflotte møbler fra Ygg & Lyng og masse mer.

Eigersund parkering

Parkering i byen trenger ikke være komplisert. Vi legger også til rette for bobilparkering et steinkast fra sentrum. Velkommen skal dere være!
Les mer her 

Egersundsgavekortet