Sommer i Egersund
Sommer i Egersund

Velkommen til den lille byen med det STORE utvalget, den GODE servicen og de JILLE menneskene. I Egersund har vi det du trenger; enten det er noe for kropp & sjel, hus & hytte eller bil & båt. Velkommen til både en oppdagelse og en opplevelse!

Velværeugå

12. – 17. februar er det tid for litt ekstra egenpleie. Da inviterer vi nemlig til Velværeugå i Egersund sammen med syv herlige aktører i byen. Det blir fokus på de gode opplevelsene, og det ryktes om noen gode tilbud hele uka. Kanskje du oppdager en ny og deilig behandling hos en av salongene våre? Kom og kjenn på den deilige følelsen av å bli vartet opp litt, du også!

Boklansering

Forfatter Jørn Lier Horst og illustratør Hans Jørgen Sandnes lanserer ny bok i serien Detektivbyrå nr 2: Operasjon Ellemelle med høytlesning og tegneshow på Ark tirsdag 13.feb kl. 17.

Tegnekonkurranse i forkant, kom innom butikken og hent et fargeleggingsark så trekker Jørn & Hans Jørgen en heldig vinner av et spill mens arrangementet pågår.

Gratis detektivmuffins til alle barn!

tillegg blir det utstilling av Detektivbyrå nr. 2 byen med gøyale oppgaver for barna inne i butikken denne ettermiddagen.

 

Festivaler i mars

I Egersund har vi festivalene som skaper liv og røre og herlig stemning, og om vinteren er det intet unntak. 15. – 17. mars er den perfekte helga å tilbringe ekstra god tid i den lille byen vår på. Da har vi nemlig ikke én, men to små festivaler å invitere til! KORTREIST lokalmatfestival og St. Patrick’s Day står for tur.

Arrangørene bak Oktoberfest i Egersund inviterer til St. Patrick’s Day 15. og 16. mars i Sangerlosjen like utenfor sentrum. Det ryktes om live irsk musikk og ekte Irish stew. Berentsens Brygghus sørger naturligvis også for at drikkevarene står i stil med feiringen.

Lørdag 16. mars ønsker lokalmatprodusenter, gårdsutsalg og lokale spisesteder velkommen til handel, smaksfest og opplevelser – midt i hjertet av Egersund. Her får du oppdage ny lokalmat, bli kjent med nye produsenter og smake deg frem til nye favoritter. Kanskje du også handler inn litt sesongvarer?

Blant de lokale spisestedene, har vi med oss Egersund is og sjokoladefabrikk og EIGRA kjøkken & bar som ligger på ærverdige Grand Hotell Egersund. På sjokoladefabrikken blir det et smakfullt opplegg på dagtid, mens EIGRA inviterer med seg selveste K2 til en kortreistaften i restauranten på kvelden. Her blir det servert 6-retters middag, selvsagt med lokale ingredienser som helten i hver rett.

 

Riksteatret + Egersund kulturhus = sant
Kulturelle begivenheter står i kø fremover. Hva med en tur på en av forestillingene til Riksteatret på kulturhuset? Tollak til Ingeborg (11. feb), Bonnie & Clyde (18. feb) eller Hold kjeft, det er Ibsen! (9. mars). 21. mars kan gamerne la seg fenge med forestillingen Det mørke fortet: Et Minecrafteventyr. Oversikt over alle forestillingene og billettsalg finner du her.

 

Humorshow og standup på Grand Scene

Fredag 16. og lørdag 17. februar kommer ekteparet Vik med humorshowet «Hjelp, vi må samarbeide!» på Grand Hotell Egersund. Et herlig show med innblikk i hverdagskaos og livet bak fasaden. Ærlig, kjærlig og gjenkjennelig!


Komiker Halvor Johansson kommer også på Grand Scene fredag 1. mars med sitt hysteriske show HALVORSPRAT!
Klikk her for billetter og info.

 

 

Biblioteket Egersund fiskesuppe

Spis for 125,-

Kultur kombineres på mest naturlig vis med gode venner og noe godt å spise. Et rikt utvalg spisesteder finner du selvsagt her i byen, enten du digger sushi, indisk eller danske smørrebrød!

Flere av byens spisesteder inviterer til ei smakfull uke!
Sørg for at du setter av 18. – 24. mars for «Spis for 125,-» uka i Egersund.

 

Kom til Egersund og kjenn pulsen senke seg.
Velkommen skal dere være til å bli med på de gode opplevelsene i Egersund!

Grand Hotell Egersund / EIGRA kjøkken & bar

 Et levende hotell og et kulturhus i hjertet av Egersund. På hotellet får du de gode opplevelsene på konserter, show og mat- og drikkearrangementer.
Se kalenderen her.

Mocca sko

Sliter du med å finne gode sko til dine bein? Kom innom oss på Mocca sko, så skal vi hjelpe deg å finne de rette skoene til dine føtter og ditt behov.

Hårgalleriet Pedersen

En frisørsalong med lange tradisjoner i Egersund. Under Velværeugå får alle fargekunder deilig hårkur med massasje hele uka!

Laila Parfymeri

Et stort utvalg parfymer, hudpleieprodukter, sminke, reiseeffekter, gaver og mere til – velkommen!

Paretto

 Hos oss finner du klær til dame og barn, sammen med nøye utvalgte interiørskatter. Stort utvalg klær til motebevisste damer. Kom innom eller klikk hjem dine favoritter i dag: www.paretto.no

Sport 1 Egersund

Sportsbutikk med stort utvalg i både klær, sko og utstyr. Kampanje på el-sykler – kom innom for gode råd og en hyggelig handel.

Endre

Opplev personlig service og et bredt utvalg av klær for både kvinner og menn. Finn ditt neste antrekk hos oss.
Se utvalget på endreegersund.no.

Under Tøyet

Stort utvalg i de deiligste koseklær og nattøy.

Min Butikk

En butikk som oser av inspirasjon. Vi fører klær fra blant annet CoCoutoure og Noella, lekkert interiør fra Ferm Living og Oisoioi, råflotte møbler fra Ygg & Lyng og masse mer.

Sisu

Mote til dame, herre og ungdom. Her finner du blant annet nydelige kjoler fra Floyd, jeans fra Levi’s og Gabba, og undertøy fra Calvin Klein og Björn Borg.

Gullsmed Lode

Vi hjelper deg å finne gaven til alle livets anledninger

Eger Optikk

Våre optikere her faglig fokusert og har lang erfaring. Vi hjelper deg og dine øyne når det gjelder både linser og briller. Vi har også distriktets største utvalg av solbriller, nøye utvalgt basert på moter og trender.

Alti Eikunda

Velkommen til Nytt og Brukt marked søndag 25. feb fra kl. 13 – 17. Her kan du sikre deg nye og brukte skatter! Du finner alt fra klær til barneutstyr, interiør og 3D printede produkter. Kom innom og sjekk utvalget.

13.mars tjuvstarter vi vår 3 dager kampanje som varer til 16.mars. Da blir det knallgode tilbud i butikkene og kjekke opplevelser på senteret.
Se butikkoversikten på Alti Eikunda her.

Tengesdal Sport

Vi er har lang erfaring med ski og utstyr, og hjelper å finne de perfekte skiene til deg og ditt behov. Vi har skiklærne som også kan brukes til mer enn bare en skitur! Vinterutstyret finner du hos oss.

Egersund Servering

Består av serveringsstedene Biblioteket på torget, Kniv & Gaffel på brygga, Kosen på Tengs og utestedet Trakteriet i sentrum, samt Isbaren på brygga på sommerstid. Her finner du noe for enhver, enten du føler for ekte husmannskost, milkshakes og burgers eller en spicy kyllingsalat. Velkommen innom oss!

Dressmagasinet

Ny dress til vårens begivenheter? Vi finner den dressen som passer deg og din anledning.

 

Eigersund parkering

Parkering i byen trenger ikke være komplisert. Vi legger også til rette for bobilparkering et steinkast fra sentrum. Velkommen skal dere være!
Les mer her 

Egersundsgavekortet