Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.egersundisentrum.no

Egersund i Sentrum
Johan Feyers Gate 2
4370 Egersund

 

Informasjonskapsler

Hvis du bruker et kontaktskjema på nettsiden vår kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år.

 

Kontaktskjema

Personopplysninger som blir samlet inn ved bruk av vårt kontaktskjema på www.egersundisentrum.no/sykkelutleie blir kun brukt internt i bedriften til utleie av sykler. Vi oppbevarer opplysningene deretter i et arkiv digitalt.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å optimalisere og forbedre nettsiden vår. Dette godkjenner du om du klikke OK når pop-up varslet om Informasjonskapsler kommer opp.

 

 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med og hvor lenge

Personopplysninger som blir samlet inn ved bruk av vårt kontaktskjema på www.egersundisentrum.no/sykkelutleie blir kun brukt internt i bedriften til utleie av sykler. Vi oppbevarer opplysningene deretter i et arkiv digitalt.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du ønsker å se hvilke opplysninger vi har tilgjengelig om deg kan du be oss om det. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.